Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Vidasus

Vidasus Distillery duke funksionuar qe nga viti 2019, bënë prodhimin e pijeve alkoolike me kualitet të lartë. Ndërthurë zanatin gjerman me erëzat dhe barishtet lokale për të krijuar pije unike me dhe kualitet të lartë. Ndër pijet të cilat Vidasus Distillery ofron janë: DukaGIN, VodKULLA, Zana liqueur.

Logo e kompanisë
www.vidasus.de