Stafi jonë

Nora Hasani

Drejtoreshë Menaxhuese

Besarta Hyseni

Udhëheqëse e Departamentit për Mbështetje & Shërbime të Anëtarëve dhe Këshilltare për Arsimin Profesional dual

Greta Kazia

Udhëheqëse e Financave, Resurseve njerëzore dhe Organizim

Eriola Muhaxhiri

Udhëheqëse e Departamentit për Marrëdhënie Qeveritare dhe Avokim

Elena Elshani

Asistente Ekzekutive & Përfaqësuese e Shërbimit SES

Jeta Syla

Asistente Projekti

Rreze Gashi

Koordinatore

Marigona Kamerolli

Udhëheqëse e Departamentit për Mbështetje & Shërbime të Anëtarëve
(në pushim të lehonisë)

Aulon Berisha

Praktikant

Glauk Haxhiaj

Praktikant

Na kontaktoni