Sfidat e migrimit dhe ku duhet të fokusohen kompanitë?

Me diskutime dinamike u mbajt konferenca me titull “Liberalizimi i vizave: Sfidat dhe përparësitë për bizneset nga Kosova” – e organizuar nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare. Pasojat ekonomike të rritjes së lëvizjes […]