Change your cover photo
jaha
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

JAHA Group

Pikat kryesore të veprimtarisë së kompanisë janë:
• Prodhimi i materialit prishës industrial
Makineri mobile për prodhimin e produktit Anfo-Kos licencuar nga instituti BAM Berlin
• Shpimi
Përdorimi i makinave më të avancuara të shpimit, të tilla si: Furukawa - Japoni, Montabert-Francë / Gjermani, Sandvik-Finlandë etj…
• Shpërthimi
Ekipe të specializuara me përvojë të jashtëzakonshme, të vlerësuara shumë nga kontraktori ynë më i madh, konsorciumi Bechtel-Enka.
• Prodhimi i betonit
Bimët Batch stacionuar strategjike në dy anët e kryeqytetit. Një i vendosur
Zona e Aeroportit dhe në veri tjetër të Prishtinës në Besi, si dhe instalimi
dhe teknologjia më e përparuar që garanton cilësinë e betonit.
• Fabrika diellore
Ne kemi hapur Fabrika e parë Diellore në Kosovë dhe rajon.
• Industria ushqimore
Në bashkëpunim me investitorët gjermanë kemi hapur fabrikën e ushqimit "JAHA Foods".

Prodhimin e Paneleve Solar – Industria e Energjisë, Procesimin e Perimeve – Industria e Ushqimit, Prodhimi i materialeve industriale të minimit, Shpim, Mminim, Prodhimi i Betonit, Ndërtimi i Rrugëve, Ndërtimi i Lartë, Shitje me shumicë dhe pakicë (Naftë & produkte të saj)
Rr. Ismail Qemali, Nr. 150, 10000, Prishtinë
Logo e kompanisë
+38138401234
+38138401234
+38649771366
www.jahagroup.eu
Fadil Hoxha