Vidasus

Report Abuse

Vidasus Logo

Vidasus Distillery duke funksionuar qe nga viti 2019, bënë prodhimin e pijeve alkoolike me kualitet të lartë. Ndërthurë zanatin gjerman me erëzat dhe barishtet lokale për të krijuar pije unike me dhe kualitet të lartë. Ndër pijet të cilat Vidasus Distillery ofron janë: DukaGIN, VodKULLA, Zana liqueur.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë