Muri Plast

Report Abuse

Muri Plast Logo

Kompania Muri Plast eshte themeluar me 19 Gusht 1999, ben prodhimin e dyerve dhe dritareve nga pvc plastika roleta dhe xhama. Muri Plast eshte kompani eksportuese ne te gjitha shtetet e Europes, e qertifikuar per kualitetin e produkve nga TUV Gjermani. Furnizuesit tane te lendes se pare jane kompani prestigjioze Gjermane si aluplast, Roto, Exte, Hoppe, Gutman etj.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë