Max Metal L.L.C.

Report Abuse

max-metal-logo

MAX METAL L.L.C. është një kompani e specializuar në dizajn, prodhim dhe montim të konstruksioneve metalike me një përvojë të gjatë dhe një ekip të specializuar. Ne kemi krijuar një prani të fortë në tregun e ndërtimit, duke shërbyer klientët tanë në të gjithë Kosovën dhe përtej saj.

Shërbimet tona përfshijnë:

 • Dizajnimi dhe Përpunimi i metaleve me teknologji CNC: Përfshin përpunimin e metaleve duke përdorur teknologjinë e kompjuterizuar numerike (CNC) për të krijuar forma dhe dizajne të ndryshme sipas nevojave të klientëve.
 • Përpunimi i metaleve me teknologji Fiber Laser CNC: që mund të prerë metale të ndryshme si çeliku, alumini dhe inoxi me precizion të lartë dhe pa lënë shenja djegie. Prodhimin e elementeve komplkese per industri deri 2.4 cm trashesi
 • Saldimi profesionist me CO2: Siguron saldimin e metaleve në mënyrë profesionale përmes teknologjisë së gazit CO2.
 • Ngjyrosja dhe Izolimi e Metaleve: Ofrojnë shërbime për ngyrosjen dhe mbulimin e metaleve me materiale cilësore për t'i mbrojtur ato nga korrozioni dhe për të ofruar një pamje estetike.
 • Konsultime dhe Dizajnimi i Produkteve: Kompania ofron këshillim dhe ndihmë në dizajnimin e produkteve metalike sipas kërkesave të klientëve.
 • Shërbime te ndryshme ne kliente B2B: Kompania ka përvojë në ofrimin e shërbimeve të përpunimit të metaleve për klientë të ndryshëm biznesi-biznes (B2B) në fusha të ndryshme të ndërtimit, reklamimit, dizajnit të brendshëm, etj.
 • Mbrojtja e cilësisë dhe siguria: Kompania operon në përputhje me standardet europiane dhe aplikon praktika të sigurisë së lartë për të siguruar cilësi të lartë të shërbimeve dhe për të respektuar nevojat dhe kërkesat e klientëve.
 • Konstruksionet Metalike: MAX METAL L.L.C. është specializuar në prodhimin dhe montimin e konstruksioneve metalike të ndryshme, duke përfshirë:
 • Planifikimi dhe Projektimi: Ne ofrojmë shërbime të plotë në planifikimin dhe projektimin e konstruksioneve metalike, duke përdorur teknologjitë dhe softuerët më të fundit për të krijuar dizajne inovative dhe funksionale.
 • Statika: Ekipi ynë i specializuar në statikë siguron që çdo projekt të jetë i sigurt dhe të plotësojë të gjitha standardet dhe kërkesat e nevojshme në aspektin e forcës dhe stabilizimit.
 • Ekzekutimi: Ne kemi një ekip të specializuar që merret me ekzekutimin e konstruksioneve metalike në mënyrë të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë, duke respektuar afatet kohore dhe duke siguruar që çdo projekt të përfundojë me sukses.

Ne kemi krijuar dhe përfunduar me sukses projekte të ndryshme të konstruksioneve metalike në bashkëpunim me klientët tanë, duke siguruar cilësi të lartë dhe respektim te afateve kohore.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail

Kontaktoni kompaninë