Kosova Plast – B

Report Abuse

Kosova Plast – B Logo

Kosova Plast – B është fabrikë nga biznesi familjar Luri Inc. e cila bën prodhimin e stiroporit dhe termodurit si material izolues si dhe prodhimin e 9 (nëntë) llojeve të profileve të metalit si dhe rrjetave metalike.
Krahas prodhimit, kompania bën ndërtimin e objekteve komerciale dhe i jep me qira.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë