KIVO LLC

Report Abuse

KIVO Logo

KIVO L.L.C është një ndërmarrje e përbashkët midis investitorëve Kosovar dhe KIVO Plastic Verpakkingen, një kompani Holandeze me përvojë 50 vjeçare në industrinë e plastikës. Që nga fillimi i funksionimit të saj në vitin 2014, KIVO në Kosovë prodhon produkte të ndryshme për industrinë ndërkombëtare të paketimit të plastikës, duke prodhuar qese me bukë, çanta mbeturinash, mbështjellëse të revistave, filma të shtypur dhe çanta në kuti, dhe produkte të tjera, për eksport në Jug Tregjet e Evropës Lindore, Evropës Perëndimore dhe Skandinave. KIVO LLC tashmë është ndër prodhuesit më të suksesshëm të ambalazhimit të plastifikuar në rajon, dhe top eksportues nga Kosova. Kompania është e çertifikuar me standardet ISO 9001:2015 dhe BRC.

Harta

Informacione e kontaktit

Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë