Kaçinka L.L.C.

Report Abuse

Kacinka Logo

Kaçinka L.L.C. është ndërmarrje Gjermano-Kosovare themeluar në Janar të vitit 2020.
Veprimtaria e ndërmarrjes sonë është prodhimi i pjesëve të parafabrikuara për ndërtesa nga materiali i drurit.
E çertifikuar sipas ligjeve Gjermane ku prodhimi i elementeve të mbyllura nga të dyja anët i nënshtrohet në mënyrë të veçantë kërkesave të larta të cilësisë, të cilat testohen çdo gjashtë muaj në fabrikën e prodhimit nga një organ monitorues dhe çertifikues i njohur nga DIBt (Instituti Gjerman për Teknologjinë e Ndërtimit ).

Gurthemel i rëndësishëm për realizimin e një metode të tillë ndërtimi është ndërtimi me kosto sa më të përballueshme, siç janë përafrimi i synuar i planifikimit me metodën e ndërtimit nga materiali i drurit dhe përfshirja e hershme e planifikuesve specialist.
Ekipi ynë i planifikimit i përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë gjermanë dhe kosovarë, me përvojë në ndërtimet me materiale nga druri, është në dispozicion edhe për shërbime të mëtejshme të planifikimit, përveq planifikimit të zakonshëm të punës.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë