K-AKS

Report Abuse

K-AKS Logo

Shoqeria K –AKS Sh.p.k prej 21 vjetesh, nëpermjet një procesi të gjate investimesh ,kërkimesh dhe studimesh ,tregton me shumicë dhe pakicë mbi 4000 artikuj për profilet e aluminit dhe plastikës ,hekurit dhe nënprodukteve tyre ,në të gjithë Ballkanin .
Bashkëpunimi yne me kërkues ,dizenjator ,arkitekt , e prodhues te dyerve dhe dritareve ,teknikë të makinerive me CNC ,na ka dhënë kënaqësinë të hedhim në treg ,produktet më cilësore me cmimin me të mire .
Qëllimi ynë është të operojme me efikasitet dhe integritet në të gjithë Ballkanin ,fal nje stafi te kualifikuar dhe ambicioz, te njihemi si më të mirët ,në sytë e klientëve ,furnitorëve dhe punonjësve tanë.
K-Aks Shpk ,shtrihet në të gjithe qytetet kryesore te Shqipërisë ,Kosovës e Malit te Zi me 13 magazina shitje ,si dhe futja ne prodhim prej vitit 2015,në fabrikën tonë prej 8000 m2,të një game të gjerë artikujsh te Pvc-se , celikut ,aluminit , na forcon pozitat dominuese në treg.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë