Hazrolli Group

Report Abuse

Hazrolli Group Logo

Kompania jonë eshte pjesë e korporatës Hazrolli Co. KG e cila merret me konstruktimin e objekteve të llojeve të ndryshme dhe është në pronësi të familjes Hazrolli, me seli në Pfaffenhofen a. d. Glonn-Wagenhofen - Gjermani.

Hazrolli Co. KG u themelua në vitin 2005 në Pfaffenhofen a. d. Glonn- Wagenhofen, Gjermani. Që nga ajo kohë kompania Hazrolli Co. KG është rritur në masë të madhe dhe tani ka një reputacion të madh në mbare Gjermanin, ku ka akumuluar një eksperiencë të madhe, duke operuar në tregje të ndryshme, të tilla si Gjermania, Zvicra, Austria e Kosova.
Ne realizojmë elementet e fasadeve te komplikuara duke përdorur sisteme të aluminit si WICONA. Njëkohesisht i realizojmë edhe të gjitha projektet me Aluplast për dyer dhe dritare.
Mund të cekim se ndërtimet e realizuara kanë qenë shumë të kompletuara dhe kishin vështirësi realizimi që kërkonte profesionalizëm të lartë ne ekzekutimin e projekteve.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë