Graniti Furniture

Report Abuse

Graniti Logo

Kompania Graniti Mobilje u themelua në vitin 1982. Deri në 1995 ajo shiste vetëm mobilje. Që nga 1995 ajo gjithashtu ka prodhuar mobilje.

Përvoja jonë e punës në treg ka krijuar një klientelë me një cilësi të lartë të besueshmërisë dhe fleksibilitetit, si në vend ashtu edhe jashtë vendit.
Produktet tona përfshijnë një gamë të gjerë mobiljesh të përshtatshme për hapësirën tuaj, siç janë: kuzhina, tavolina, dhoma gjumi, dhomat e gjumit të fëmijëve, dhomat e jetesës, divan, show-windows dhe tavolina.
Tradita dhe përdorimi i teknologjisë së sofistikuar janë themeli mbi të cilin kemi ndërtuar reputacionin, besueshmërinë dhe suksesin tonë.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë