GACAFERI SH.P.K.

Report Abuse

GACAFERI Logo

Një nga përfitimet më të mëdha të zgjedhjes së një marke të njohur si Gacaferi është siguria e cilësisë së kuzhinës, e ofruar sot nga teknologjia, materialet dhe një proces i sofistikuar industrial. Gacaferi i kushton një vëmendje të madhe produktit, në mënyrë që konsumatori të jetë i kënaqur; kjo vihet në praktikë në të gjitha nivelet e kompanisë: hartimin, prodhimin, trajnimin dhe kontrollet, zgjedhjen e kujdesshme të furnitorëve dhe shumë më tepër.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë