Electra

Report Abuse

ELECTRA Logo

Electra është një kontraktues me shërbim të plotë në Kosovë, me një reputacion të jashtëzakonshëm për ndërmarrjen e shumë projekteve unike dhe komplekse. Ne jemi një nga Kontraktorët më të njohur të Shërbimeve Elektrike për shkak të angazhimit tonë ndaj përsosmërisë, udhëheqjes dhe shërbimit ndaj klientit. Këto janë cilësi thelbësore për të menaxhuar në mënyrë efektive çdo projekt, veçanërisht kontratat e shumta shumë milionshe që kemi përfunduar me sukses.

Që nga viti 2008, kompania jonë ka ofruar shërbime elektrike në tërë Kosovën. Ekipi ynë me përvojë përbëhet nga mbi 40 teknik elektrikë me licencë profesionale me më shumë se 10 menaxherë të kualifikuar dhe staf mbështetës.
Ekipi ynë është i përkushtuar për të ofruar asistencë profesionale në menaxhimin e plotë të projektit, duke marrë parasysh oraret kritike dhe buxhetet. Ne jemi të kualifikuar dhe të pajisur për të përballuar sfidat dhe kompleksitetin e çdo pune.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë