D Construction 001

Report Abuse

D Construction 001 Logo

Fabrika D Construction 001 SH.P.K , apo me emërin tregtar D.C 001, benë prodhimin e profilave të knaufit UD, CD, UW50,UW75, UW 100, CW50, CW75 si dhe CW100, veprimtarin si firmë e kemi të regjistruar me datën 03.11.2021, ndërsa prodhimin kemi filluar me datën 03 prill 2022, ku që nga kjo kohe kemi filluar edhe shitjen e profilave në teritorin e Republikës së Kosovës

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë