Behari Sh.p.k.

Report Abuse

Behari Logo

Kompania “Behari” Sh.P.K., aktivitetin e saj e ka filluar në vitin 1999. Fillimisht ky biznes ka operuar si kompani e vogël me një shtrirje të kufizuar të tregut dhe një numër të vogël të produkteve, përderia rritja reale e tij filloi vetëm në vitin 2008/2009 Që nga viti 2015 me lokacion në Parkun Industrial në Drenas (Kosova Qendrore), kompania filloi të prodhoj kryesisht dyer të garazhave residenciale dhe industriale. Po ashtu prodhojmë dhe montojmë dyert e aluminit të të gjitha llojeve, fasadat e aluminit dhe dyer metalike. Behari ofron edhe produkte tjera si dyer të dhomave, hyrjes, produkte kopshti të cilat vetëm i rishesim dhe montojmë. Behari operon si SH.P.K. me vetëm një pronar. Behari ka edhe 8 pika të shitjes në Kosovë.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail

Kontaktoni kompaninë