Change your cover photo
Upload
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Novus

Ne jemi një kompani e orientuar drejt shërbimit, duke jusiguruar klientëve një përzierje të shërbimeve këshilluese dhe zgjidhjeve teknologjike për të adresuar në mënyrë efektive nevojat sfiduese të ditëve të sotme. Ne vlerësojmë fuqinë e depërtimit për klientët tanë dhe zbatojmë mendimin e guximshëm për të krijuar një ndikim të gjatë. Ne besojmë se njohja dhe pasqyra, përmes analizës së menduar dhe sistematike, sjellin zgjidhje të qëndrueshme për sfidat tona të përditshme. Ne ndihmojmë në shndërrimin e bizneseve në organizata të shkathëta përmes angazhimit tonë të fortë në teknika inovative të kërkimit, të cilat na shtyn të ofrojmë zgjidhje të botës reale për klientët tanë. Kompania jonë ka arritur të renditet në mesin e kompanive udhëheqëse të tregut për analiza dhe hulumtime të biznesit.

Përgjatë viteve të përvojës, ne kemi zhvilluar një ekip teknik të shkathët me aftësi multidisiplinare, të cilët plotësojnë njëri-tjetrin për të siguruar klientëve një suitë të plotë shërbimesh në analizën e biznesit, zhvillimin e programeve kompjuterike, integrimin e sistemit, sigurinë në internet dhe bashkëpunimin. Inxhinierët tanë të sigurisë dhe rrjetit janë të specializuar në sigurinë e infrastrukturës, protokollet e kursit, hartimin e rrjetit, testimin e depërtimit dhe integrimin e sistemit. Ekipi ynë inxhinierik i softuerëve është i specializuar në aplikacionet back-end, hartimin dhe zhvillimin e bazës së të dhënave dhe zhvillimin e front-end.

Duke përfshirë një qasje të hapur partneriteti, ne përdorim për klientët tanë ekspertizën dhe produktet e partnerëve tanë si: Cisco, Microsoft, Dell EMC, Gemalto, IBM, Barracuda, Lenovo, HP, dhe shumë më tepër.

Në të gjitha projektet tona, ne krenohemi me aftësitë tona të menaxhimit të projektit. Profesionistët dhe ekspertët tanë të menaxhimit të projektit janë një pjesë e rrënjosur e kompanisë sonë që fuqizojnë suksesin tonë. Ata hartojnë projekte dhe i vendosin ato në veshje për zbatimin dhe përfundimin me sukses.

Ne dallohemi duke u përqëndruar në sigurimin e punës me cilësi të lartë dhe zgjidhje të përshtatura për një portofol të gjerë të klientëve tanë.

NOVUS është një kompani e certifikuar ISO 27001 dhe ISO 9001

Rr.”Zejnel Salihu” Nr. 28, z.4
Logo e kompanisë
+383 49 609 000
www.novus.consulting