Change your cover photo
Upload
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Komot Chocolate

Komot Chocolate sjell ekskluzivisht për herë të parë në ballkan çokollatat e gjeneratës së 4-të me lloje dhe shije nga më të ndryshmet.Pas të zezës, të ​​qumështit dhe të bardhës, çokollata ruby është zbulimi më i veçantë i çokollatës në 80 vitet e fundit me shije intenzive të frutave dhe thartësirën e lehtë të frutave.
Me këtë të thënë …
Definicioni i inovacionit sapo hyri në funksion duke shpallur brendin tonë të re të çokollatës, “Rubito”.
Rubito bën hyrjen në treg me tre shije të ndryshme si dhe të shijshme, të cilat janë: Rubito qumësht, Rubito ari, Rubito ruby.

Lubizhda, p.n, - 20000 Prizren
Logo e kompanisë
(+383) 044-452-566
fk@komotpharm.com;dua@komotpharm.com; jk@komotpharm.com
Fatmir Karabaxhaku