VIER PFOTEN Kosova

Report Abuse

VIER PFOTEN Logo

Fondacioni “VIER PFOTEN Kosova” është themeluar dhe regjistruar zyrtarisht në dhjetor të vitit 2012 si fondacion për mbrojtjen e kafshëve, me mbështetjen e organizatës për mirëqenien e kafshëve “FOUR PAWS International”.
Misioni i këtij fondacioni është të ndihmojë autoritetet përgjegjëse në mbrojtjen e kafshëve të keqtrajtuara, sidomos arinjve të murrmë.
Fondacioni “VIER PFOTEN Kosova” ka krijuar dhe administron punën e “PYLLIT TË ARINJVE Prishtinë” me qëllim krijimin e kushteve më të mira jetese për 20 arinjtë e murrmë që janë shpëtuar.
Ne kuadër të PYLLIT TË ARINJVE Prishtina operon edhe
Qendra për Edukim Mjedisor “THESARET E NATYRËS. Kjo qendër është hapur ne vitin 2018 me qellim te ofrimit sa me cilësor te shërbimeve për vizitore.
Ne kuadër te Qendrës operojnë; restoranti edukativ, dyqani i suvenireve, sallat e konferencave dhe këndi i lojërave për fëmije. Pjese e veçantë e Qendrës është edhe programi edukativ mjedisor i cili zhvillohet me fëmije te moshave te ndryshme përmes shume elementeve edukative.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë