SPEEEX LLC

Report Abuse

SPEEEX Logo

SPEEEX LLC është themeluar në vitin 2008, dhe tashmë ka bërë 6 pika në të gjithë territorin e Kosovës.
SPEEEX ofron shërbime cilësore, inovative dhe të personalizuara për cdo klient, duke ofruar zgjidhje në fushat e BPO, trajnimeve, marketingut dhe shërbimeve të web-it.
Kjo kompani ka certifikuar sistemin e saj menaxherial me katër standardet më të larta të industrisë së BPO (Business Process Outsourcing).

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë