Renelual Tahiri

Report Abuse

Renelual Tahiri Logo

Misioni i kompanisë RENELUAL TAHIRI është të ofrojë produktet dhe shërbimet më të mira në treg. Ne dizajnojmë dhe ofrojmë ndërtime, produkte dhe shëbime të kualitetit më të lart të mundshëm në mënyre që konsumatorë të jenë të sigurt, të kënaqur dhe krenar duke na zgjedhur neve.

Vazhdojmë të jemi kompania më efikase në ndërtim, prodhim dhe në sherbime. Lider i së ardhmes

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë