Nexia KS

Report Abuse

Nexia KS Logo

Nexia KS eshte pjese e Nexia International me HQ ne Loder UK, Nexia KS ne Kosove oforn keto sherbime si me posht: Sherbimeve te Auditimit, Kontabilitet, Taksa, Keshillime Financiare dhe Biznesi, Vlersimi Pronave dhe Bizneseve, Sherbime Ligjore dhe HR. Certifikimi per ISO dhe Auditime per permbushje te kerkesave per ISO.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë