MetDaan Dega Kosovë

Report Abuse

Metdaan Logo

Në MetDaan, ne po ndërtojmë një kulturë ku njerëzit e mahnitshëm mund të lulëzojnë, të mësojnë dhe të bëjnë vazhdimisht punën e tyre më të mirë. Nëse jeni gati të rritni karrierën tuaj dhe të frymëzoni miliona gra, bashkohuni me ne.

Harta

Informacione e kontaktit

Adresa e-mail

Kontaktoni kompaninë