Labor Dr. Limbach Kosovë

Report Abuse

Labor Limbach Logo

PËRSE DUHET TË ZGJIDHNI LABOR DR. LIMBACH?

INOVACION

Në rrjetin e Laboratorëve Dr.Limbach testet laboratorike realizohen me metodat më të avancuara.
Në Laboratorin Dr. Limbach në Kosovë operojnë analizatorë tërësisht të automatizuar dhe të teknologjisë së fundit.

KOMPETENCË

Ne krenohemi të jemi dega në Kosovë e Laboratorëve Dr.Limbach, sepse kjo na ka dhënë qasje në trajnime të vazhdueshme me ekspertë të fushës dhe profesorë që kontribojnë në qendrat spitalore universitare më në zë të Gjermanisë.

KUALITET

Ne si degë e rrjetit të Laboratorëve Dr.Limbach në Kosovë, kemi mundësi të ofrojmë
standardin e vërtetë gjerman, në kohë rekord dhe me cilësinë më të mirë të mundshme.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë