Klinika Dentare PRODENT

Report Abuse

PRODENT Logo

Klinika Dentare PRODENT është themeluar në vitin 2000 në Prishtinë nga Dr.med.dent.Agim Prokshaj me përvojë pune 27 vjeçare, prej tyre 8 vite në Gjermani, me Specializim në degën e Ortopedisë së Nofullave dhe Doktoraturë të përfunduar në Gjermani. Klinika PRODENT është e kompletuar me mjete bashkëkohore dhe ofron shërbime cilësore stomatologjike për të gjitha moshat, duke filluar nga Preventiva dhe Tretmani i Kariesit, Tretmani i Anomalive Ortodontike, kompensimi i dhëmbëve me punime protetikore, punime stomatologjike estetike si dhe Radiografi digjitale. Drejtimi i dhëmbëve bëhet pavarësisht nga mosha me të gjitha llojet e aparateve ortodontike, duke përfshirë edhe teknikën linguale (aparatin e fikësuar nga ana e brendshme e dhëmbëve - tërësisht e padukshme nga ana e jashtme) dhe teknikën më të re Invisalign.

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail

Kontaktoni kompaninë