InterAdria

Report Abuse

INTERADRIA Logo

InterAdria është kompani e zhvillimit softuerik, telekomit dhe edukimit që ofron shumë shërbime të rëndësishme që sot janë të përfaqësuara si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. InterAdria u krijua në vitin 1989 në Prishtinë si një biznes i vogël familjarë, me qëllim të krijimit të një baze të re të projekeve elektronike për zhvillimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në Kosovë. Që atëherë InterAdria është rritur në hapa të mëdhenj dhe ka një të shtrirje te gjerë në rajon dhe i ka shërbyer shumë agjensive qeveritare dhe kompanive të sektorit privat. Në tregun e konsultimit global dhe kompanive me produket të IT që ka një rritje të shpejtë ne ofrojmë zgjidhje të arsyeshme sipas standardeve të rrepta të cilësisë që i ndihmojnë klientët të arrijnë dhe mbajnë një avantazh të fortë konkurrues duke dhënë kursime të konsiderueshme në vijën fundore.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë