EB Group Salamander

Report Abuse

EB Group Salamander Logo

EB GROUP është kompani e specializuar në furnizimin e profileve PVC dhe teknologjisë përcjellëse për prodhimin e Dyerve dhe Dritareve.
EB Group është themeluar në vitin 2006 dhe është përfaqësues Ekskluziv i kompanisë së mirënjohur gjermane "Salamander Industrie-Produkte" për Kosovë dhe Shqipëri.
Ofron profilet më të reja PVC nga industria e materialeve të ndërtimit si dhe ofron sistemet dhe proceset më bashkëkohore në ndërtim.

Harta

Informacione e kontaktit

Adresa
4, Bekim Fehmiu, Shaljonet, Sllatinë e Madhe, Gemeinde Fushë Kosova, 12050, Kosovo
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë