Bluepoint

Report Abuse

Blue Point Logo

Bluepoint është kompani private e cila punon ngushtë me agjencitë më të suksesshme internacionale. Kompania shërbehet me mjetet dhe teknikat që përdoren nga agjencitë më të mëdha, për tu përshtatur me trendet globale në tregun tonë. Si agjenci kreative që ofron një gamë të plotë shërbimesh komunikimi, planifikimi, prodhimi dhe blerjen e hapësirës mediale, përmes hulumtimeve dhe njohurive të konsumatorëve, në strategjitë e komunikimit dhe në konsultim me klientin.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë