A & O Hostels

Report Abuse

A & O Hostels

E themeluar në vitin 2000, Hotele dhe Bujtina a & o është zgjedhja më qendrore dhe e lirë për udhëtarët e qytetit të ndërgjegjshëm për buxhetin në Berlin, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Këln, Leipzig, Nuremberg, Pragë, Vjenë, Aachen, Weimar, etj. Amsterdam, Salzburg, Stuttgart dhe Mynih. Kombinimi inovativ i hotelit dhe hotelit nën një çati u ofron miqve tanë një larmi të madhe opsionesh të ndryshme dhomash të përshtatshme brenda diapazonit të çmimeve të të gjithëve. Kjo është arsyeja pse Hotelet a & o janë të preferuarit në mesin e shumë grupeve të ndryshme të klientëve, të tilla si shpinës, udhëtarëve të vetëm, familje, klasa shkollore ose shoqata.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë