Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

RailTrans

Railtrans Sh.p.k është kompani private e krijuar në vitin 2008 me qëllim kryesor të saj të ofroj shërbime logjistike të transportit ndërkombëtar të mallrave.

Filllimisht e orinentuar në organizimin e transportit hekurudhor të mallrave, por me kohë është zgjeruar në të gjitha format e transportit duke arritur të ofrojë paket të plotë të shërbimeve logjsitike dhe transportuese.

Ish Fabrika e Amortizatoreve Terminali Doganor, Zyrja nr.52, Prishtinë 10000
Logo e kompanisë
www.railtrans.biz