MUNDA Kosova Sh.p.k.

Report Abuse

Munda Logo

Mirë se vini në botën e ndriçimit të tekstilit! - Mirë se vini në MUNDA Kosova. Ne jemi një kompani prodhimi e re dhe dinamike që ka marrë përsipër misionin të krijojë diçka të re - një teknologji të re: sistemet e ndriçimit të tekstilit. Udhëtimi ynë na ka sjellë në Kosovë, ku kemi hapur zyret për prodhim më të avancuar. Përdorimi i sistemeve të ndriçimit të tekstilit fuqizon klientët tanë në industrinë e automobilave dhe sektorë të tjerë të ndryshëm për të zhvilluar produkte superiore me ndihmën e dritës: produkte më të dobishme, më të sigurta, më të bukura, dhe më të individualizuara. Në vendin tonë të ri të prodhimit në Kosovë, ne prodhojmë sisteme të ndriçimit të tekstilit në nivelin më të lartë teknik. Ne operojmë me një ekip të vogël, por në rritje të vazhdueshme ekspertësh të ndryshëm, të cilët i qasen punës së tyre me pasion, entuziazëm dhe frymë fillestare - të mbështetur nga partnerë të fortë. Si një sipërmarrje e përbashkët midis kompanive të respektuara AUNDE dhe MENTOR, ne kombinojmë ekspertizën e dizajnit dhe teknologjisë së tekstilit me teknologjinë e ndriçimit të bazuar në dritat LED. Kompanitë tona mëmë ofrojnë bazën financiare dhe infrastrukturën, duke lehtësuar shitjen dhe prodhimin për komponentët dhe sistemet që ne zhvillojmë në vendin tonë të prodhimit të fundit në Kosovë.

Harta