JAHA Group

Report Abuse

Jaha Group Logo

Pikat kryesore të veprimtarisë së kompanisë janë:
• Prodhimi i materialit prishës industrial
Makineri mobile për prodhimin e produktit Anfo-Kos licencuar nga instituti BAM Berlin
• Shpimi
Përdorimi i makinave më të avancuara të shpimit, të tilla si: Furukawa - Japoni, Montabert-Francë / Gjermani, Sandvik-Finlandë etj…
• Shpërthimi
Ekipe të specializuara me përvojë të jashtëzakonshme, të vlerësuara shumë nga kontraktori ynë më i madh, konsorciumi Bechtel-Enka.
• Prodhimi i betonit
Bimët Batch stacionuar strategjike në dy anët e kryeqytetit. Një i vendosur
Zona e Aeroportit dhe në veri tjetër të Prishtinës në Besi, si dhe instalimi
dhe teknologjia më e përparuar që garanton cilësinë e betonit.
• Fabrika diellore
Ne kemi hapur Fabrika e parë Diellore në Kosovë dhe rajon.
• Industria ushqimore
Në bashkëpunim me investitorët gjermanë kemi hapur fabrikën e ushqimit "JAHA Foods".

Harta

Informacione e kontaktit

Telefon
Adresa e-mail
Webfaqja

Kontaktoni kompaninë