ALBED

Report Abuse

Albed Logo

Grupi ALBED, një kompani prodhuese e arredimit të biznesit familjar, e themeluar në vitin 1992, krenar për ndërtesat e saj më të arta, trashëgiminë dhe vlerat. Me një kapacitet prodhimi që mbulon kategori të tilla si dhoma gjumi, dhomen e ndjenjes, dhoma e ngrënies dhe kuzhina, kompania tani po bën një hap strategjik në tregun evropian, me ambicien për të ndarë vizionin e tij mbi mobilimin cilësor duke bërë përtej kufijve kombëtar.
Koleksionet tona moderne, por klasike, koleksionet tona janë këtu për të shërbyer çdo nevojë të bazuar në shtëpi për sa i përket funksionalitetit dhe stilit. Piecedo pjesë që del nga punëtoria jonë paraqet filozofinë tonë unike dhe pasionin për prodhimin e mobiljeve cilësore, cilësi të pashembullt dhe dizajn të patëmetë.
Fryma jonë e një biznesi familjar reflektohet si në përparimin e prodhimit tonë ashtu edhe në rezultatin përfundimtar, të cilin ne jemi para së gjithash krenarë për t'ua paraqitur klientëve tanë. Familja jonë shtrihet përtej tre brezave të prodhuesve të mobiljeve, të farefisit tonë. Punonjësit tanë, zejtarët dhe teknikët, janë me të vërtetë pjesë e kësaj familje të shtrirë, të trajnuar në mënyrat tona të prodhimit dhe lejohen sekretet e tregtisë sonë të mësuar përmes ekspertizës, pasionit dhe përvojës së gjatë të praktikës. Vizioni ynë krijues është i zbatueshëm vetëm sepse është kolektiv, dhe kjo reflekton në cilësinë e produkteve tona dhe përkushtimin tonë për të kënaqur çdo nevojë dhe shije.
ALBED përfiton nga trashëgimia jonë, përkushtimi ynë dhe rrënjët tona të thella në sekretet e prodhuesve të mobiljeve të vjetra dhe të besueshëm. Me përvojën tonë të vendosur në mënyrë të vendosur në traditë, ne mund të shikojmë ambiciozisht në të ardhmen dhe të nxjerrim më të mirën e këtij kombinimi themelor.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë