WINTECH

Report Abuse

Wintech

WINTECH bën prodhimin e Dyerve, Dritareve dhe Roletave nga PVC dhe Alumini, prodhimin e Fasadave nga xhami dhe Fasadave Ventiluese, Perpunimin e te gjitha llojeve te xhamit, rrethojave nga xhami e alumini.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë