Missini – Sweets

Report Abuse

Missini Sweets

Dyqani dhe pasticeria “Missini Sweets” fillimisht u hapën në Mitrovicë, për të vazhduar kështu me pikat tjera të cilat u hapën më vonë në qytetin e Prishtinës. Misioni dhe dëshira jonë është që klientëve tanë të ju ofrojmë shërbimet më cilësore në vend, që tek ne t’i gjejnë produktet më të shijshme. Ne filluam punën me disa ëmbëlsira dhe ushqime të zakonshme si hamburger,sandwich, sallata etj. Mirëpo dëshira jonë ishte që të jemi më unik dhe të vecantë në lëminë e ëmbëlsirave.Kështu vullneti që ne kishim , na bëri që në treg të sjellim deserte të ndryshme ,biskota,ëmbëlsira të ndryshme etj. Kjo bëri që ne të sjellim në treg mbi 150 lloje të ndryshme të deserteve, biskotave, ëmbëlsirave etj. Kërkesat e shumta nga klientët tanë, dhe tregu që ne krijuam në vendin tonë, na mundësoi që ne t’I hapim edhe lokacione tjera me pastiqerive dhe dyqaneve. Përvec produkteve që I përmendëm, “Missini Sweets” bënë edhe furnizimin e shumë marketeve të mëdha dhe dyqane të ndryshme. Dhe jo vetëm kaq, tek ne keni mundësinë të porositni ëmbëlsira të ndryshme dhe sipas dëshirës tuaj ,për evente të ndryshme.

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë