M Pacolli GmbH

Report Abuse

M Pacolli Logo

Inxhinieri ndërtimi dhe ndërtim rrugësh, kopshtari dhe peizazh, ndërtim i pasurive të paluajtshme, menaxhim i pasurive të paluajtshme, prishje, përvetësim dhe shfrytëzim i pasurive të paluajtshme dhe tokës në Gjermani dhe jashtë saj, konsulencë menaxheriale, rizhvillim, pjesëmarrje dhe menaxhim projektesh. Për më tepër, objekti i shoqërisë është blerja, menaxhimi dhe shfrytëzimi i kompanive si dhe zotërimet në kompani në Gjermani dhe jashtë saj.

Harta

Informacione e kontaktit

Adresa e-mail

Kontaktoni kompaninë