CAJA Company

Report Abuse

CAJA Company Logo

Caja Company shpk është themeluar në vitin 2008 si N.N.SH. dhe ka vazhduar punën në lëmin e shpimeve deri në vitin 2016, prej kur është shndërruar në SH.P.K. Nga ajo kohë ka marrë pjesë me punë në shumë projekte madhore sikur: autostrada "Ibrahim Rugova", "Arbën Xhaferi" apo edhe Xhamia Qendrore në Prishtinë.

Caja merret me:
-Hapja e pilotave
-Hapja e bunareve/puseve
-Gërmime me diagragma
-Shpimi i ankerave
-Shpime për gjeotermi
-Prodhimin e armaturave të pilotave

Harta

Informacione e kontaktit

Kontaktoni kompaninë