Të enjteve në 13:00! Platforma DOKU

Të enjteve në 13:00! Si çdo të enjte, OEGJK bën prezatim të platformave që kanë për qëllim lehtësimin e të bërit biznes/. Me date 15.07 u mbajt prezantimi i platformës DOKU. Kjo platformë ndihmon bizneset të jenë sa më afër klientit. Shërbimet që platforma Doku i ofron janë: Promovimi në platformë Promovimi në rrjete sociale…

Emisioni ‘ Procesi i Berlinit – sa po bashkëpunon rajoni?’

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare bashkë me Fondacionin Konrad-Adenauer-Stiftung dhe emisionin “Rubikon” të Klan Kosova  filluan bashkëpunimin me qëllim që përmes disa emisionevetë trajtohentemat që janë me rëndësi, në kontekstin e marrëdhënieve ekonomike gjermano-kosovare.

Emisioni i parë u mbajt më 29.06 me temën Procesi i Berlinit – sa po bashkëpunon rajoni?

Këtu mund të shikoni emisionin e plotë.

Samiti i Ballkanit Perëndimor

Procesi i Berlinit filloi në 2014 me iniciativën e Qeverisë Federale. Që nga viti 2014, Procesi i Berlinit ka synuar të përmirësojë dhe intensifikojë integrimin rajonal. Është krijuar për të ndihmuar në përshpejtimin e përafrimit të të gjithë rajonit me BE. Këtë vit është ftuar Drejtoresha Menaxhuese e OEGJK-së Nora Hasani,  nga Aspen Institute Gjermani, Shoqata…