Takim me Deputetin e Parlamentit të Hamburgut, z. Sami Musa

Drejtoresha Menaxhuese e OEGJK është takuar me deputetin e parlamentit të Hamburgut nga partia SPD në Komisionin Rinia dhe Europa, zëdhënës për Europën Juglindore, Sami Musa.

Gjatë takimit u diskutua rreth ekonomisë në Kosovë dhe atë që Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ofron për bizneset në Kosovë dhe Gjermani.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË