Prezantimi i të gjeturave të anketës së Odave Ekonomike Gjermane

Prezantimi i të gjeturave të anketës së AHK-ve: Kosovë në numra

Rezultatet e anketës, që zhvillohet në 16 shtete të Evropës së Mesme dhe Lindore në duke përfshirë edhe Kosovën, u prezantua para zëvëndësambasadorit gjerman Jan-Axel Voss dhe Ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Rozeta Hajdari.

OEGJK merr pjesë që nga viti 2014 në ankete e AHK-ve.

Sipas anketës 42% e kompanive presin përmirësim të situatës në sektorin e tyre, dhe 79% do të investonin përsëri në Kosovë.
Kosova nga anketa është renditur e 19ta si vend investimi, e që tregon se duhet të punohet në imazhin e jashtëm të Kosovës.

Raportin mbi anketën mund të lexoni këtu.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË