Kuvendi i 10. i Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare

OEGJK mbajti kuvendin e 10. Zgjedhor të anëtarëve të bordit me datë 07.07.2021.

Kryetar i Bordit me mandat dy vjeçar, sikur e parasheh edhe statuti, nëpërmes votimit të fshehur, është zgjedhur Besnik Beqiri, pronar i Kerasan.

Anëtarë tjerë të bordit të OEGJK-së, përmes votimit të fshehur, u zgjodhën:

  • Eriola Bibolli – ProCredit Bank / Zv. Kryetare e Bordit
  • Yll Dushi – ND-Pay / Përgjegjës për thesarin
  • Fadil Hoxha – Jaha Group / Anëtar Bordi
  • Shqipe Dushi – DHL / Anëtare Bordi
  • René Eschemann – Banka Gjermane për Zhvillim KfW / Anëtare Bordi
  • Visar Dobroshi – Recura / Anëtar Bordi

Ky event u përkrah nga ProCredit Bank Kosova, DHL Kosova dhe Railtrans.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË