Takimi i grupit punues për transportin ndërkombëtar rrugor

Me datë 08.07.2021 u mbajt takimi i parë i grupit punues për transportin ndërkombëtar rrugor ku pjesëmarrës ishin anëtarë të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare.

Gjatë takimit u diskutua për gjendjen aktuale të transportit rrugor të mallrave; sfidat që përcjellin këtë sektor dhe mundësitë për avancimin e këtij sektori.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË