Takim me përfaqësues të Parlamentit të Hamburgut, z. David Erklap

Drejtoresha Menaxhuese e OEGJK-së Nora Hasani, mbajti një takim informues me përfaqësuesin e partisë gjermane CDU, ne Parlamentin e Hamburgut z. David Erklap.

Gjatë takimit u diskutua për Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare dhe misionin e saj, dhe bashkëpunimin ekonomik gjermano-kosovar.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË