Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Berlin Energy Transition Dialogue

19. Mars - 20. Mars

Organizuar nga Qeveria Federale Gjermane në bashkëpunim me Shoqatën Federale për energji të ripërtëritshme (BEE), Shoqatën Gjermane për energji solare (BSW-Solar), Agjencinë Gjermane për energji (DENA) dhe Eclareon

Hollësi

Fillim:
19. Mars
Përfundim:
20. Mars
Veprimtari Kategori:

Vendi ku mbahet

Berlin
Gjermani

organizator

Qeveria Federale Gjermane