Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Ballkani perëndimor në 2024 dhe mëtej: ndërveprimi mes zgjedhjeve evropiane, demokracisë dhe zgjerimit

21. Mars - 23. Mars

Hollësi

Fillim:
21. Mars
Përfundim:
23. Mars
Veprimtari Kategori:

Vendi ku mbahet

Prishtinë

organizator

Foundation for European Progressive Studies (FEPS)