Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Takimet e forumeve sektoriale (KKEI)

6. Mars - 15. Mars

Hollësi

Fillim:
6. Mars
Përfundim:
15. Mars
Veprimtari Kategori:

Vendi ku mbahet

Prishtinë

organizator

Këshilli kombëtar për ekonomi dhe investime