Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Takimet e Forumeve Sektoriale

7. Qershor - 14. Qershor

Hollësi

Fillim:
7. Qershor
Përfundim:
14. Qershor
Kategoritë:
,

Vendi ku mbahet

Prishtinë

Organizatorë

Këshilli kombëtar për ekonomi dhe investime
Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës