Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Dita e Hapur e Parkut të Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP)

8. Qershor

Hollësi

Datë:
8. Qershor
Veprimtari Kategori:

Vendi ku mbahet

Prizren
Prizren,

Organizatorë

Parku të Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP)
GIZ - Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar