Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Konferenca mbi ndikimin e liberalizimit të vizave: Sfidat dhe mundësitë për bizneset nga Kosova

6. Dhjetor 2023

Hollësi

Datë:
6. Dhjetor 2023
Veprimtari Categories:
,

Organizator

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare
Phone
+383 38 600 880
Email
info@oegjk.org
Shfaq faqen i Organizator